Пружамо најбоље услуге пласмана радних места Можете рачунати на нас да ћемо пружати најбоље услуге у околини. Наше искуство и успешни пласмани радних места су сведочанства.
Пружамо најбоље услуге пласмана радних места Можете рачунати на нас да ћемо пружати најбоље услуге у околини. Наше искуство и успешни пласмани радних места су сведочанства.
Контактирајте нас:
+49 36651 2493
Сазнајте више о нашим услугама
Курсеви немачког језика за лекаре
Пријава за посао - конкуришу за радно место
Контактирајте нас - Напишите нам поруку

Старт

Ваша мотивација и наше искуство су савршен кључ успеха. Код нас ћете прво имати посао, а онда ћете преузети ФСП. Можете направити интерсхип у болници пре ФСП-а како бисте могли добро да се припремите за овај преглед. Нудимо вам и бесплатан онлине курс за припрему за испит из медицинског немачког језика. У зависности од датума испита, ви и наставник ћете одредити датуме часова појединачно. Након проласка ФСП-а добићете немачку дозволу да се бавите медицином и можете почети да радите.
<стронг> Важно - Информације о интензивном курсу језика: - На почетку курса треба да имате ниво језика A2.- Курс језика траје 8 – 9 недеља.- На крају курса, понећете тест језика (B2) са Гете-институтом.- Курс се одржава у Бад Лобенштајну.- Педагошки квалификовани наставници спроводе обуку језика.- Дневно имате 8 сати часова немачког језика (од понедељка до петка).- Курс обухвата и смештај и фиксну количину хране.- Цена за то је 4.000 ЕУР, што се преко наше агенције може смањити на 2.500 ЕУР уколико сте спремни да нађете посао у немачкој болници. Уколико сте заинтересовани, контактирајте нас.

Неопходни захтеви за стране лекаре

<стронг>Специјалиста- завршена специјализација - ЕУ сертификат о усаглашености за медицинске студије и специјалност - добре вештине немачког језика (минимум B2)- Положио је тест из медицинског немачког језика у лекарском удружењу лекара у округу у којем је примењена дозвола за машћење медицине. <стронг>Становници- Завршена медицинска студија (еу сертификат о усаглашености је од помоћи)- Добре вештине немачког језика (минимум B2)- Тест из медицинског немачког језика у удружењу лекара у округу у којем је примењена дозвола за машну медицине.- Лекари са студијама у трећој земљи (не-ЕУ) Лекари који нису завршили студије медицине у Европској унији али у трећој земљи добијају привремену дозволу да се бави медицином (Беруфсерлаубнис) након што су положили тест из медицинског немачког језика. Ова професионална лиценца је ограничена на две године. У већини случајева, акробатација се одобрава након проласка теста знања.За лекаре са мало немачких језичких вештина (са A2 нивоа) нудимо могућност интензивног курса немачког језика у Немачкој.

Контактирајте нас

Име , име*:
Телефон*:
Е-пошта*:
Детаље:
 
 
*обавезна поља